Házirend

Kedves Vendégeink!

Üdvözöljük Önt a SERVITA Vendégházban!

Tisztelettel kérjük Kedves Vendégeinket, hogy a saját és a többi vendég nyugalmának érdekében az alábbi szabályokat szíveskedjenek betartani:

 1. Érkezéskor minden vendég kitölti a vendégkönyvet, melyet a ház vezetője a Vendég személyigazolványa vagy útlevele alapján ellenőriz le.
 2. A szállásdíjat előre kell fizetni a kívánt napokra, melynek kiszámítását az eltölteni kívánt éjszakák képzik. A távozásnak délelőtt 10 óráig meg kell történnie, máskülönben egy további napi szállás díj kerül felszámításra!
 3. Üdülőhelyi díjat (idegenforgalmi adót, IFA) kell felszámolni, melynek összege 450 Ft/fő/éj
  (18 év fölötti diákoknak 180 Ft/fő/éj [szeptember 1-től június 30-ig]).
  Kivételt képeznek a katonák vagy munkavégzésre igazoltan itt tartózkodó személyek, továbbá 18 év alatti diákok.
 4. Szállás elfoglalása az érkezés napján 14.00-22.00-ig lehetséges, mivel nincs portaszolgálat.
  (későbbi időpont előzetes egyeztetés alapján)
 5. Az Servita Vendégház vezetősége sem az eltulajdonított, sem pedig az elvesztett tárgyakért felelősséget nem vállal! Kérjük, hogy az ajtót és ablakot zárják be, ha a szobát elhagyják!
 6. Az Ön/Önök és a lakások biztonsága érdekében SOHA NE nyisson ajtót, ablakot idegeneknek. (Szükség esetén a tulajdonosnak van lakás kulcsa.)
 7. Vigyázzanak a tisztaságra, a falakra, a berendezésre, mert amennyiben a szoba átvételekor különféle károsodást tapasztalunk, a vendéget kártérítésre kötelezzük. A szobákban kávét főzni, rezsót melegítésre használni, vasalni tilos!
 8. A lakásokban DOHÁNYOZNI TILOS! Dohányozni csak az arra kijelölt helyeken lehet!
 9. Megkérjük Kedves Vendégeinket, hogy tartózkodjanak mások nyugalmának zavarásától (zaj, lárma, hangos TV és zenehallgatás, stb.)
 10. Háziállatok bevihetőségének feltételei: előzetes megegyezés alapján!
  Háziállat: 500 Ft/állat/nap

Kellemes pihenést kívánunk!
A Servita Vendégház vezetősége

E-mail: info@servita.hu